LÅT-dagen 29. april 2021


Årets LÅT-dag ("Vårmøtet") er digital. Den går av stabelen torsdag 29. april mellom kl. 11:00 og 15:00.

Illustrasjon: Shutterstock

Vi mener vi har mye spennende å snakke om og vise fram i år: Som alltid er det oppsummering av året som har gått og om de pågående forhandlingene. Andre interne sesjoner omfatter presentasjon av en ny modell for kostnadsfordeling mellom deltakerne i Unit-avtalene. Vi vil også vise dere et ferdig utarbeidet kunnskapsgrunnlag om totaløkonomien rundt litteraturkjøp og publisering, og en analyse av veksten i åpen tilgang. Så snakker vi litt om openscience.no, som vil være en erstatning og utvidelse av openaccess.no.

Av eksterne bidrag vil vi få en presentasjon av OAPEN ved Niels Stern, som er OAPENs direktør. Unsub blir belyst i to sesjoner. Heather Piwowar, en av grunnleggerne av Our Research som står bak Unsub, har bekreftet at hun vil presentere for oss. Videre vil Ståle Sand Kalkvik snakke om NTNUs erfaringer med Unsub.

Vi sender/publiserer varsel med lenke til påmelding og endelig program når dette er klart. Dette som en foreløpig melding om å holde av 29. april -- vi håper så mange som mulig har anledning til å delta.

Deltakelse er gratis.

Tips gjerne også kolleger dere mener kan ha interesse av årets LÅT-dag.


Del: Share to LinkedIn Share to Facebook Share by mail Share to Twitter